SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Çelik, Selanik Muhacirleri ile Bir Araya Geldi

Çelik, Selanik Muhacirleri ile Bir Araya Geldi
Bu haber 14 Nisan 2023 - 15:41 'de eklendi ve 53 views kez görüntülendi.

Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, Amasya Selanik Muhacirleri Derneği Üyeleri ile akşam sohbetinde bir araya geldi.

Selanik Muhacirleri Derneği Başkanı Kahraman Pala ve dernek üyeleri ile sıcak sohbet havasında geçen bir ziyaret gerçekleştiren Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, nazik ziyaretleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiği Pala ve yönetiminin istek ve taleplerini de dinledi.

‘BANA GÖNLÜNÜZÜ, KAPILARINIZI AÇTINIZ’

Dernek üyeleri ile sıcak bir sohbet gerçekleştiren Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik açıklamasında şunları kaydetti;

“Bu akşam sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bana gönlünüzü, kapılarınızı açtınız bu bizler için ziyadesiyle kıymetli. Eşim dolasıyla sizlerin eniştesi olduğum için de ayrıca bir mutluluk yaşıyorum. Bu güzel sohbete sürpriz yaparak katılım sağlayan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayımız Mehmet Sarı Bey’e de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA